Som #GreenLeague20

La campanya

La Fundació Ecolec, en la seva aposta pel reciclatge responsable de RAEE (residus d'aparells elèctrics i electrònics), celebra la tercera edició de la #GreenLeague. Com ja sabeu, la correcta gestió de RAEE (residus d'aparells elèctrics i electrònics) és una tasca que implica directament a la participació activa de la ciutadania i per això la Fundació Ecolec porta celebrant en diverses comunitats autònomes espanyoles el seu #GreenWeek, que aquest any ha arribat a la seva quarta edició, i les dues primeres edicions de la #GreenLeague, que han aconseguit informar més de 5.500 empleats i recollir més d'1,5 tones de RAEE entre tots els centres participants en la iniciativa. L'experiència fou molt positiva i comprovem de primera mà l'elevat grau d'implicació de centres de treball, dependències municipals i autonòmiques, així com edificis d'oficines. La tercera edició de la #GreenLeague segueix mantenint una lliga no competitiva d'empreses i institucions que s'uneixen al reciclatge responsable donant suport a l'acció de Responsabilitat Social Corporativa dels seus centres de treball. L'acció es portarà a terme entre finals del mes de novembre i mitjan gener.

SABER-NE MÉS

#GreenLeague20

Una #GreenLeague adaptada en aquest moment

En aquesta tercera edició, hi haurà algunes novetats respecte a les dues anteriors. Arran de la crisi sanitària provocada per la COVID19 s’eliminarà la presència dels informadors de Fundació Ecolec als centres de treball participants. Aquests punts informatius i sessions formatives seran substituïts per petites 'píndoles informatives' amb conceptes bàsics sobre el reciclatge de RAEE, que estaran disponibles en aquesta mateixa web.

Donació al Banc d’Aliments

A més, arran de l’excepcional situació de crisi sanitària i econòmica que estem vivint, des de Fundació Ecolec fem una clara aposta per ajudar qui més ho necessita. D’aquesta manera, els empleats a més de formar-se en el reciclatge de RAEE contribuiran amb els seus vells aparells elèctrics i electrònics a donar quilos de menjar al Banc d’Aliments. D’aquesta manera, per cada quilo de RAEE recollit es donarà un quilo de menjar a l'organització esmentada.

Presentación de la tercera #GreenLeague

La tercera #GreenLeague instalará más de 30 puntos de recogida de residuos de aparatos eléctricos y electrónicos en empresas e instituciones de Andalucía y Cataluña

La #GreenLeague20, iniciativa para el fomento del correcto reciclaje de residuos de aparatos eléctricos y electrónicos (RAEE) en los centros de trabajo que promueve la Fundación Ecolec, se ha presentado en el Centro de Información Turística del Ayuntamiento de Sevilla coincidiendo con el cercano inicio de la Semana Europea de la Prevención de Residuos (EWWR) 2020, en la que se encuentra enmarcada. Desde su andadura la campaña ha informado a más de 5.500 trabajadores y ha recogido más de 1,5 toneladas de RAEE.

Llegir més

Què perseguim?

La Fundació Ecolec pretén que en aquesta tercera edició de la #GreenLeague es difonguin els avantatges i la importància de reciclar aparells elèctrics i electrònics per al medi ambient una vegada que aquests quedin inservibles als centres de treball, a més de generar una activitat de RSC en empreses i institucions, lligada a l’economia circular i la gestió de RAEE. Com sempre, també volem incrementar la conscienciació ciutadana sobre la correcta gestió de RAEE en general i dels punts de recollida existents (punts nets i distribució) en particular.

ANAR AL LLISTAT DE PARTICIPANTS

La Fundació Ecolec

La defensa del medi ambient és el principal objectiu de la Fundació ECOLEC, organització sense ànim de lucre amb un compromís ferm amb el desenvolupament sostenible.

El seu objectiu és finançar de manera eficient la recollida, el tractament, la valorització i l’eliminació dels residus d’aparell elèctrics i electrònics (RAEE) i residus de piles i acumuladors. A més, Ecolec s’ha convertit en el primer sistema col·lectiu de responsabilitat ampliada del productor (SCRAP) d’Espanya en superar els 100 milions de quilograms (100.000 tones) anuals de RAEE correctament gestionats.

SABER-NE MÉS

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa, l’objectiu del qual és promoure i implantar durant una setmana accions de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus.

Animar a un ampli rang de públic (autoritats públiques, entitats privades, societat civil i ciutadans individuals) a participar.

SABER-NE MÉS

CONTACTE

Tens algun dubte? Vols comentar-nos alguna cosa?

Contacta amb nosaltres utilitzant el formulari següent o escriu-nos directament:

comunicacion@greenleague.es
Por favor ingrese el código CAPTCHA
El código CAPTCHA no coincide
Escriba el número anterior: