Participa

Aquesta tercera edició de la #GreenLeague està formada per 17 entitats locals i empreses, que ‘competiran’ entre elles amb l’objectiu de reciclar el major nombre de quilos possibles de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Els equips que participaran en aquesta tercera edició són els següents:


Aguas de Huelva

Aguas de Huelva

Aguas de Huelva és una companyia que contribueix al creixement i desenvolupament de Huelva, on es gestiona l’abastiment de l’aigua des de fa més de 40 anys. Més de 120 professionals que comparteixen el mateix compromís i responsabilitat per garantir en tot moment el subministrament d’aigua de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental.


Pàgina web:
www.aguashuelva.com
Xarxes socials:
Telèfon:
900 241 925
Localització:
Avenida Alemania, 7. 21002 Huelva.

Casa de la Ciencia

Delegació del CSIC a Andalusia / Casa de la Ciència

L’Agència Estatal Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) és la institució pública més important dedicada a la investigació a Espanya i la tercera d’Europa. Adscrita al Ministeri de Ciència i Innovació, a través de la Secretaria d’Estat d’Investigació, el seu objectiu fonamental és desenvolupar i promoure investigacions en benefici del progrés científic i tecnològic. Andalusia en concret compta amb 23 centres/instituts, essent la comunitat autònoma amb més Centres del CSIC.

El Museu Casa de la Ciència de Sevilla pertany al CSIC i compta amb la col·laboració de la Conselleria de Coneixement, Investigació i Universitat de la Junta de Andalusia. Es tracta d’un espai obert de divulgació científica, oci educatiu i cultural per a tota la ciutadania.

El Museu compta amb exposicions permanents que aborden alguns dels temes universals de la Ciència. A més, compta amb una altra instal·lació permanent, el Planetari, que busca apropar el fantàstic món dels cossos celestes a totes les edats.


Pàgina web Casa de la Ciència:
www.casadelaciencia.csic.es
Xarxes socials Casa de la Ciència:
Telèfon Casa de la Ciència:
Centraleta:
954 232 349
Atenció vía Whatsapp:
690 045 854
Localització Casa de la Ciència:
Av. de María Luisa, 8, 41013 (Sevilla)

Celside

Celside Insurance

Celside Insurance és una asseguradora europea que garanteix una experiència excepcional a usuaris de dispositius electrònics. Set milions d’assegurats europeus confien en Celside i gaudeixen al 100% dels seus dispositius, fins i tot en cas de pèrdua, trencament o robatori del seu dispositiu. Les ofertes d’assegurança Celside ofereixen fórmules flexibles en funció de les necessitats i de l’estil de vida de cada client.


Pàgina web:
www.celside.com
Xarxes socials:
Telèfon:
912 158 028

cicCartuja

Centre d’Investigacions Científiques “Isla de la Cartuja” (cicCartuja)

El Centre d’Investigacions Científiques "Isla de la Cartuja" (cicCartuja) és una institució pública sense ànim de lucre, l’objectiu principal de la qual és la creació de coneixement i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans mitjançant la investigació cientificotècnica. Els investigadors del cicCartuja desenvolupen el seu treball en àrees científiques diferenciades però properes, en la frontera entre la biologia, la química i la física, la qual cosa facilita l’abordatge de projectes des de diferents punts de vista i amb metodologies complementàries.


Pàgina web:
www.ciccartuja.es
Xarxes socials:
Telèfon:
954 489 500
Localització:
Avda. Américo Vespucio 49. 41092 Sevilla (España)

Logo Dcoop

DCOOP

DCOOP és una de les grans cooperatives alimentàries d’Espanya que reuneix milers de famílies d’agricultors i ramaders que treballen junts per oferir les seves produccions. A DCOOP, hi ha una aposta continuada per la millora continuada de la qualitat de les seves produccions junt amb la innovació tecnològica i la traçabilitat (el control des del camp fins a l’envasat) com a principal compromís.


Pàgina web:
www.dcoop.es
Xarxes socials:
Telèfon:
952 841 451
Localització:
Carretera de Córdoba s/n Apartado 300. 29200 Antequera (Málaga)

Emasesa

Emasesa

EMASESA és l’Empresa Metropolitana d’Abastecimiento y Saneamiento de Aguas de Sevilla, constituïda per l’Ajuntament de Sevilla i per d’altres 11 consistoris de l’àrea metropolitana, que gestiona el cicle integral de l’aigua a la capital sevillana i el seu entorn metropolità.


Pàgina web:
www.emasesa.com
Xarxes socials:
Telèfon:
955 010 010
Localització:
Oficina Escuelas Pías
C/ Escuelas Pías, 1. 41003 (Sevilla)

Emlicodemsa

Emlicodemsa

L’Empresa Municipal de Limpieza de Colegios y Dependencias Municipales S.A (EMLICODEMSA), porta més de 20 anys prestant els seus serveis a Huelva, garantint la higiene i bona imatge, tant dels espais on s’han format i educat diverses generacions d'habitants de Huelva, així com d’aquelles dependències municipals, la neteja de les quals té encomanades i que reben a centenars d’usuaris tots els dies.


Pàgina web:
www.emlicodemsa.es
Telèfon:
959 252 962
Localització:
Av. Real Sociedad Colombina Onubense, 2 ,21001, Huelva.

Emtusa

Emtusa

EMTUSA és l’empresa de transport públic de l’Ajuntament de Huelva i es configura en l’actualitat com una empresa amb una trajectòria de servei que aposta per l'eficiència i la satisfacció de l’usuari, introduint innovacions en la gestió del servei i amb un compromís amb el medi ambient, tot això per oferir un transport de qualitat.


Pàgina web:
www.emtusahuelva.com
Telèfon:
959 220 116
Localització:
Avda. Nuevo Colombino, 24. Pol. Ind. La Paz. 21007, Huelva.

Estació Biològica de Doñana (EBD)

Estació Biològica de Doñana (EBD)

L’Estació Biològica de Doñana (EBD) és un institut públic d’investigació que pertany al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), organisme públic d’investigació depenent del Ministeri de Ciència i Innovació. L’EBD s’emmarca dins de l’àrea de 'Recursos Naturals'. La missió fonamental d’aquest institut és portar a terme una investigació multidisciplinar al més alt nivell, i adreçada a la comprensió, des d’un punt de vista evolutiu, de la manera en què es genera la biodiversitat, la manera en què es manté i deteriora, a més de les conseqüències de la seva pèrdua i de les possibilitats de la seva conservació i restauració.


Pàgina web:
www.ebd.csic.es
Xarxes socials:
Telèfon:
954 232 340
954 466 700
Localització:
Avd. Americo Vespucio 26 41092 Sevilla

Fibes/Turismo de Sevilla

Fibes

Es un Palacio Congresos y Exposiciones de Sevilla. En FIBES se llevan a cabo las Ferias, Congresos y Espectáculos más importantes de la región. En la actualidad con un Palacio de Exposiciones y Congresos, junto al cual acaba de abrir sus puertas, el Nuevo Palacio de Congresos de Sevilla. FIBES I y FIBES II, dos ofertas completamente distintas en cuanto a estilo y función, unidas por una impresionante pasarela expositiva que permite la utilización de ambos espacios como un único recinto.


Pàgina web:
www.fibes.es
Xarxes socials:
Telèfon:
954 478 700
Fax:
954 478 720
Localització:
Avda. Alcalde Luis Uruñuela, 1, 41020 Sevilla

Turismo de Sevilla

Es una entidad encargada de gestionar, promocionar y realizar todas aquellas actividades ciudadanas que puedan beneficiar el incremento y la calidad de la oferta turística de Sevilla. Ofrece información turística de la ciudad, qué ver y qué hacer. Cultura, arte, tradiciones, monumentos, atracciones, etc.


Pàgina web:
www.visitasevilla.es
Xarxes socials:
Telèfon:
+34 955 471 232
Localització:
Paseo Marqués de Contadero, s/n. 41001 Sevilla

Fundació Real Betis Balompié

Fundació Real Betis Balompié

La Fundació Real Betis Balompié té com a fins d'interès general la promoció de l’esport en general i del futbol en particular com a instrument per al foment de l’educació en valors, la lluita contra la marginació i l’exclusió social, així com per fomentar hàbits de vida saludable entre la infància i la joventut.

En aquest sentit, la Fundació treballarà des dels paràmetres establerts pels valors històrics, filosòfics i la dimensió social universal del Real Betis Balompié.


Pàgina web:
realbetisbalompie.es/fundacionrbb/
Xarxes socials:
Telèfon:
955 463 955
Localització:
Avenida de la Palmera, s/n. 41012 Sevilla

Ajuntament de Huelva

Ajuntament de Huelva

L’Ajuntament de Huelva torna a oferir la seva col·laboració en aquest 2020 per fomentar el reciclatge de residus d’aparell elèctrics i electrònics a través de la seva àrea d’Hàbitat Urbà en Infraestructures. Ja en setembre, el consistori de Huelva va col·laborar en la #GreenWeek i novament al mes de novembre estarà present a la tercera edició de la #GreenLeague.


Pàgina web:
www.huelva.es
Xarxes socials:
Telèfon:
959 210 576
Localització:
Plaza de la Constitución s/n 21003 (Huelva)

Logo Ibis

IBIS (Institut de Biomedicina de Sevilla)

L’IBIS es concep com un espai d’investigació biomèdica multidisciplinar, dins del complex que alberga a l’Hospital Universitari Virgen del Rocío, centre d’un alt nivell assistencial, docent i investigador, amb l’objectiu de portar a terme investigació competitiva de nivell internacional sobre les causes de les patologies més prevalents en la població i el desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic i tractament per a les mateixes.

L’IBIS es basa en la investigació fonamental al nivell molecular o cel·lular amb l’objectiu de la transferència immediata de coneixements a la realitat clínica, potenciant al mateix temps la investigació de qualitat clínica i epidemiològica.


Pàgina web:
www.ibis-sevilla.es
Xarxes socials:
Telèfon:
955 923 000
Localització:
Calle Antonio Maura Montaner, 41013 Sevilla

Lipasam

Lipasam

LIPASAM és l’empresa municipal de neteja pública de l’Ajuntament de Sevilla, responsable de la neteja dels 1.077 km de vials, la recollida dels residus urbans i el seu posterior tractament per estalviar recursos i evitar la contaminació del medi ambient.


Xarxes socials:
Telèfon:
955 010 010
Localització:
Oficines Centrals:
C/ Virgen de la Oliva s/n, 41011 (Sevilla)
Punts d'atenció a l'ciutadà: aquí.

Logo Sadeco

Sadeco

Empresa municipal de sanejament de Còrdova que va néixer en 1986 amb caràcter de servei públic. Entre les seves atribucions hi ha la neteja variada, la recollida de residus sòlids urbans, la recollida d’estris, la gestió dels Ecoparcs, la sanitat i el benestar animal, el control de plagues, la neteja de col·legis i edificis públics o el manteniment urbà.


Pàgina web:
www.sadeco.es
Xarxes socials:
Telèfon:
957 762 000
Localització:
Avenida Medina Azahara 4, 14005 Córdoba

Tussam

Tussam

Transportes Urbanos de Sevilla, Sociedad Anónima Municipal (TUSSAM), és l’empresa pública creada per l’Ajuntament de Sevilla que s’ocupa de gestionar i administrar els servis públics de transports urbans col·lectius, donant cobertura a una població superior a 700.000 habitants, distribuïts sobre una extensió de 142km2, mitjançant una xarxa de 44 línies diürnes, a més de 9 línies nocturnes.


Pàgina web:
www.tussam.es
Telèfon:
955 010 010
Localització:
Oficines Centrals:
Avenida de Andalucía nº 11. 41007 (Sevilla)
Punt d'atenció a l'ciutadà:
Prado de San Sebastián. Plaza San Sebastián, s/n 41004 - Sevilla.
Altres punts d'atenció a l'ciutadà aquí.


Des de la Fundació Ecolec, volem destacar la importància del reciclatge de RAEE i per això us animem a tots a sumar-vos a la #GreenLeague20, lliurant els vostres residus d’aparells elèctrics i electrònics a les entitats locals i empreses adherides perquè puguin ser reciclats correctament.

Perquè reciclar a la #GreenLeague20 té premi. No només estaràs ajudant el medi ambient, a més, lliurant els teus RAEE en qualsevol dels punts adherits podràs guanyar magnífics premis per a tots els components de l’equip.

Molta sort i no oblidis seguir-nos a les nostres xarxes!

Compartir: